måndag 28 maj 2012

Kusinträff Engblom 18 maj 2012

Mitt 200:de inlägg i bloggen, lite av jubileum.
 
 
Inte alls lätt att samla oss för en kusinträff.
Vi är 17 stycken utspridda över Sveriges, nedre halva tror jag. Tyvärr glömde jag leta reda på för att bjuda en av oss och jag kan inte göra annat säga förlåt.

Vi började med en eftermiddags"fika" på Kusin Cousine i Arvika.
Ida Engblom och Malin Olofsson kunde bara vara med en stund, tyvärr. Men oj vad trevligt vi hade tillsammans den stunden. Mycket skratt och fniss blev det. Vad vi fnissade och skrattade åt vet bara vi ;-)

 Magnus och Johanna Falkman bor vanligtvis i Helsingborg men har tillsammans med Johannas övriga familj sommarstugan Hultet i "Gaasch" ( undrar hur det stavas på Värmlandska )i Gunnarskog,  och där bor de när de gästar Värmland. Johanna är kusinen.

Fetstilta är kusiner med varandra. Övriga är också kusiner men inte till "oss".
 Från vänster till höger: Ida Engblom, Malin Olofsson, Mona Guttke, Magnus Henriksson, Malin ( tyvärr har jag noll koll på det efternamnet ), Magnus Falkman och Johanna Falkman ( född Henriksson och lillasyster till Magnus ). För att röra till det hela, Johanna Falkman tar fotot men hon är inte kusin. Jo, visst är hon kusin men inte till "oss" utan till Magnus Falkman.


Kusin Magnus Henriksson från Helsingborg här tillsammans med sin kärlek Malin. När de gästar Värmland bor de i sommarstugan Hultet i Gunnarskog.

 Magnus Falkman Helsingborg och Johanna Falkman Arvika, kusiner med varandra men inte med "oss". Men inte gör det något de hör till oss ändå.

Jag och Malin Olofsson

 Jonas Magnusson, inte alls kusin i sammanhanget. Vi möter honom vid tåget för att sedan gå vidare till mycket trevliga Barbord Arvika. Jonas ser så glad ut, han gillar god mat och släktträffar.

Ost- och delikatessbricka till dessert. Mums sa Jonas!

Lite repetition om vem som är vem i detta härliga gäng.

Ida Engblom ( kusin )

 Johanna Falkman född Henriksson ( kusin )

 Malin Olofsson ( kusin )

Magnus Henriksson ( kusin)

 Malin, kusin Magnus käresta, inte kusin men trevlig ändå

 Johanna Falkman, inte kusin men kusin :-)

 Dagen efter kusinträffen var det Gônnerskemârten. Jag tog med mormor, vår "urmoder" Inga Britta Engblom, dit och då dök dessa fyra goa glada skåningar upp igen.

Tack till oss alla för en trevlig kväll.

Detta måste vi göra om!

Vill du ha en träff så bara ordna en.


Kram till oss alla vi som var där men även kram till alla som inte hade möjlighet att vara med.

Mona, äldsta kusinen och sammankallande just till denna träff

1 kommentar:

  1. Kul att se!
    Gaasch stavas väl Gårdsås... kanske..?..
    Gun

    SvaraRadera